Print PDF meny           

                   Restaurant Pris Take Away Pris


 1. Chicken Pakora     119,- 109,-

Kyllingfilet stekt med linsemel, spisskummen og timianfrø. Serveres med minte- og korianderchutni. 
Filet of chicken with gram flour, cumin seeds and thymol seeds. 
Served with mint and coriander chutney.

SN, SL, B, SS


2. Vegetable Samosi     107,- 99,-

En blanding av poteter, erter, løk, koriander og chaat masala pakket inn i butterdeig. Serveres med mangochutni. 
A blend of chaat masala and vegetables such as potatoes, peas and coriander wrapped  in butter-dough. Served with mango chutney.

 SN, SE, SL, B, SS


3. Onion Pakoraa         104,- 96,-

En blanding av linsemel, løk, purreløk og korianderfrø. Serveres med mintechutni. 
A classic blend of gram flour, onion, scallion and coriander seeds. Served with mint chutney.

 SN, SL, B, SS


4. Scallop and King Prawn     129,- 119,-

Smakfull forrett med kamskjell og kongereker. Serveres med cherry tomat og mango saus. 
A tasty appetizer with scallop and king prawns. Served with cherry tomato and a sour mint sauce.

SK, SN, SE, SL, B, SS


5A. Mirchi Mix Pakora     139,- 128,-

Blanding av nr. 1,2, 3 og 4
Blend of No. 1,2, 3 and 4

SK, SN, SE, SL, B, SS,

 


5A. Mirchi Dal Soup     89,- 82,-

Blanding av nr. 1,2, 3 og 4
Blend of No. 1,2, 3 and 4

SK, SN, SE, SL, B, SS, M


 

Allergener

G: Gluten l SK: Skalldyr l E: Egg l F: Fisk l M: Melk/Laktose l N: Nøtter l SN: Sennep l SE:Sesamfrø l SL: Selleri l B: Bløtdyr l SS: Svoveldioksid og sulfitter

Litt om allergener:
Vår meny er merket med forkortelser på retten som inneholder allergener, og vi gjør vårt beste for å sørge for at all mat vi serverer er trygg for allergikere, men må ta forbehold om at spor av alle allergener kan forekomme i alle retter da all mat tilberedes på samme kjøkken. Ved ekstrem allergi anbefaler vi at man tar kontakt med restauranten på forhånd, slik at vi kan tilberede maten med ekstra forsiktighet og omtanke.

OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler, pistasjnøtter, Rosiner og Kardemomme.

          



village girl2

 

ÅPNINGSTIDER

Man - Tor 15.00 - 22.00 
Fre-Lør    15.00 - 23.00
Søn         14.00 - 22.00

 

 

Mirchis meny består av en mengde ulike tandoriretter og curryretter.

mat_image_13
Curryrettene skal nemlig småkoke lenge før de kan serveres.
mat_image_12
Vi bruker tandoori-ovn som har stor historisk betydning for indisk matlaging.
mat_image_11
bestilt bord først, for her fylles restauranten raskt opp etter klokka 18.00.
mat_image_10
Smakfull forrett med kamskjell og kongereker. Serveres med cherry tomat og mango saus.
mat_image_9
Punjab har alltid vært kjent for sine rike mat tradisjoner, gjestfrihet og sin fargerike
mat_image_8
Vi bruker tandoori-ovn som har stor historisk betydning for indisk matlaging.
mat_image_7
We depend on our team to turn the best quality produce into tasty Indian and Pakistani Food.
mat_image_5
En blanding av poteter, erter, løk, koriander og chaat masala pakket inn i butterdeig.  
mat_image_6
”If food is the body of good living, wine is the soul.”  
mat_image_4
Vi har mange stamgjester her, og fokuset er alltid på personlig service.saus.
mat_image_3
Mirchi imponert med indisk mat og antikviteter fra gamle India.
mat_image_2
Curry er den grunnleggende sausen som brukes til å tilberede indiske gryteretter.
mat_image_1
Våre servitører er alltid der når du trenger dem.