Grand åpning, kom og nyt!

Vi er strålende glade for å kunngjøre gjenåpningen av MIRCHI Indian Kitchen etter en utfordrende periode med restaurering etter den uheldige brannen. Deres ubrutt støtte, vennlige ord og tålmodighet har vært vårt ledestjerne gjennom denne reisen, og vi kan ikke uttrykke hvor takknemlige vi er for deres fortsatte lojalitet.

Vår gjenåpning vil skje den 04.10.2023  klokken 15:00.

Vi forstår at MIRCHI Indian Kitchen har en spesiell plass i hjertene til mange, og vi har spart ingen anstrengelser for å sikre at din spiseopplevelse forblir like enestående som alltid. Vårt team har jobbet uavbrutt for å ikke bare gjenopprette vår kjære restaurant, men også for å heve din spiseopplevelse til nye høyder.

Her er hva du kan forvente:

Forbedrede sikkerhetstiltak:

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi har implementert toppmoderne sikkerhetsprotokoller for å sikre at du kan spise med tillit.

Fornyet atmosfære:

 Vårt interiør er blitt kjærlig restaurert, med bevaring av elementene som gjorde MIRCHI Indian Kitchen til et kjært reisemål, samtidig som vi har introdusert friske oppdateringer for å forbedre spiseatmosfæren.

Kulinariske gleder:

Vårt kulinariske team har jobbet hardt med å perfeksjonere vår meny for å bringe deg et enda mer deilig utvalg av retter. Fra signaturretter til spennende nye kreasjoner vil smaksløkene dine bli bortskjemt.

Varm gjestfrihet:

Vårt dedikerte personale ser frem til å ønske deg velkommen tilbake med den samme varmen og vennligheten du har kommet til å forvente fra MIRCHI Indian Kitchen. Din tilfredshet forblir vår øverste prioritet.

Vi inviterer deg til å bli med oss i å feire denne friske begynnelsen, vårt teams utholdenhet og den ubrutt støtten fra vår utrolige fellesskap. Enten det er en spesiell anledning, en uformell middag eller bare en lengsel etter din favorittrett, kan vi ikke vente med å servere deg igjen.

Takk for at du er en del av MIRCHI Indian Kitchen familien. Din fortsatte støtte betyr alt for oss, og vi ser frem til å skape uforglemmelige spiseopplevelser sammen med deg i dagene som kommer.

Bestill bordet ditt i dag, og la oss gjøre din retur til MIRCHI Indian Kitchen uforglemmelig.

Med vennlig hilsen,

Asim Butt Dagligleder / MIRCHI Indian Kitchen